Støt os

Hvis du ønsker at støtte Bamsehospitalets arbejde er der flere muligheder.

Som frivillig kan du som tage del i Bamsehospitalet arbejde både ved arrangementer eller i den organisatoriske del af aktiviteten.

Som privatperson eller virksomhed har du mulighed for at støtte os økonomisk med en bankoverførsel eller via MobilePay. Bemærk at donation til Bamsehospitalet er fradragsberettiget. Læs mere nedenfor:

Overførsel:

Reg-nr: 8401

Konto-nr: 1738626

Mærket “Bamsehospitalet” i emnefeltet.

MobilePay:

Nummer: 73044

Mærket “Bamsehospitalet” i emnefeltet.

Om fradrag:

Bamsehospitalet er som en del af IMCC, godkendt efter ligningslovens §8a. Det betyder, at alle donationer fra private og virksomheder er fradragsberetigede op til 15.200 kr p.a. Hvis du ønsker, at vi indberetter din/Jeres donation til SKAT, gøres dette ved at sende en mail til bamsehospitalet@imcc.dk med navn og yderligere kontaktoplysninger, samt donationstidspunkt. Vi vil efterfølgende kontakte dig/Jer telefonisk ang. CPR-nummer/CVR-nummer, som vi skal bruge for at kunne vidergive information om donationen til SKAT.

Som privatperson vil du efterfølgende kunne følge indberetningen i din skattemappe på www.SKAT.dk, hvor også IMCCs CVR-nummer 30865219 vil fremgå af din årsopgørelse. Bamsehospitalet® udarbejder hvert år en Årsrapport, der udover at indeholde et årsregnskab også kvantificerer og kvalificerer aktivitetens mange arrangementer rundt om i Danmark. Årsrapporterne udgives her: