Bliv frivillig

Som frivillig i Bamsehospitalet og/eller Sund Krop vil du være en uundværlig medspiller i at give børn et tryggere forhold til sundhedsvæsenet. 

På Bamsehospitalet tager vi børnene med til en hospitalssimulation anno 2022, hvor du som frivillig fungerer som facilitatorer for, at børnene kan behandle deres mere eller mindre syge bamser.

Hos Sund Krop afholder vi undervisning for indskolningsklasser, hvor vi i et (inter)aktivt læringsmiljø præsenterer dem for kroppens organer og funktion – både hos den raske og hos den syge. Du kan således både træne sine kommunikationsevner med børnehavebørn og

skolebørn – total win win!

Man har både mulighed for at være frivillige i ét af projekterne eller begge. 

Obs. Det er dog ikke alle lokalafdelinger, der har Sund Krop endnu.

KRAV OG MULIGHEDER:

Vi forventer, at vores frivillige er pålidelige, har interesse for sundhed blandt børn, samt har en ren børneattest. Derfor skal man som frivillig hos os også være medlem af vores hovedorganisation, IMCC, således at vi har mulighed for at indhente en børneattest (læs mere her).

Vores lokalafdelinger plejer også at være behjælpelige med det. 

Udover ren børneattest har vi ingen krav til, hvad man skal kunne som frivillig. Hvis de er noget særligt du skal kunne skal vi nok oplære dig heri inden det bliver relevant. 

Gennem os er der desuden mulighed for at deltage i faglige oplæg, kommunikationskurser samt få en ansvarspost i styregruppen som eks. PR-ansvarlig, inventaransvarlig o.l. Dette er dog ikke et krav, da det er lysten der skal drive det. Vi forventer kun at du tilmelder dig som frivillig når du kan.

HVORDAN:

For officielt at starte som frivillig hos Bamsehospitalet® og/eller Sund Krop skal du først introduceres ved en af vores uddannelsesaftener eller oplæres forud for et arrangement.

Du kan enten kontakte en af vores lokalafdelinger direkte på mail eller skriv dig op her via kontaktformuleren.