VIL DU OGSÅ KUNNE SNAKKE MED BØRN OM ALT FRA BUSSEMÆND, BLÅ MÆRKER, BAKTERIER, BLINDTARMSBETÆNDELSER OG BRÆKKEDE BEN?

Så bliv frivillig i Bamsehospitalet & Sund Krop.

MULIGHEDER

Som frivillig i Bamsehospitalet® & Sund Krop kan man både deltage på et driftsmæssigt, organisatorisk og/eller udviklende plan.

Lokalafdelingerne i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Holstebro, København og Odense er organiseret med en lokal aktivitetsleder, der leder den lokale styregruppe, en lokal økonomiansvarlig samt menige styregruppemedlemmer.

Tilsammen er de ansvarlige for planlægning, promovering og afholde af arrangementer, men det er helt afgørende, at hver lokalafdeling har en stor frivilligbase med frivillige, der fungerer som uundværlige medhjælpere før/under/efter arrangementer i løbet af året.

Alle frivillige er uundværlige.

I Bamsehospitalet® & Sund Krop vil dem, der ønsker det, opleve kort vej fra involvering til ansvar uden uønsket at stå alene med uvante opgaver undervejs

KRAV

For at deltage som frivillig til Bamsehospitalet & Sund Krops arrangementer  er det  oftest en forudsætning at have deltaget i en uddannelsesaften i din lokalafdeling og det forventes at du har færdiggjort en gymnasiel uddannelse (eller tilsvarende).

Derudover er det absolut nødvendigt at være medlem af vores hovedorganisation IMCC, samt herigennem give tilladelse til at vi må indhente din rene børneattest.

Hvis du har lyst til at sidde i styregruppen, som driver Bamsehospitalet i hver lokalafdeling, er det nødvendigt, at du er ansvarsbevidst og realistisk.

Der er intet krav til uddannelse – vores lokale styregrupper består rundt omkring af en bl.a. medicin-, tandlæge-, kiropraktor-, sygeplejerske-, bioanalytiker-, jordmoder- og fysioterapeutstuderende.

HVEM

Bamsehospitalet & Sund Krop drives til hverdag af lokalafdelinger i København, Odense, Århus, Aalborg, Holstebro og Esbjerg.
Derudover findes en national styregruppe, der forbinder Bamsehospitalet på tværs af byerne.
Frivillige er typisk studerende på en sundhedsuddannelse – men alle er velkomne uanset baggrund.

HVORDAN

Få fingeren på pulsen – kom til et månedsmøde, infoaften eller styregruppemøde.
Skriv dig op i nedenstående kontaktformular, så sender vi dig info om hvad, hvor og hvornår.
Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Ann-Louise, national aktivitetsleder: BAMSEHOSPITALET@IMCC.DK.

Bliv frivillig