Bamsehospitalet

Bamsehospitalet® arbejder ud fra et setup,
hvor vi med bamsen i hovedrollen simulerer en hospitalssituation,
hvor barnet er med til at udrede, diagnosticere og behandle bamsen.

Om os

Forestil dig…

Forestil dig …  Du er 1 meter høj, kan ikke alfabetet, har rigtig ondt i maven og den her meget høje person, klædt i hvidt, med en slange om halsen og en hammer i lommen, kommer hen til dig og siger: “Jeg skal undersøge dig.”

Hvem ville så ikke blive bange?

Derfor findes Bamsehospitalet® og Sund Krop – et landsdækkende projekt drevet af frivillige studerende med fokus på at afmystificere og ikke mindst præsentere de yngste til sundhedsvæsenet på en sjov og lærerig måde.

På vores bamsehospital vil børnene under trygge rammer, kunne være med til at behandle deres bamser og de vil møde en hospitalssimulation med en sygeplejestand, en røntgenlægestand og en lægestand. Gennem leg erfarer de, at personer i sundhedsvæsenet ikke er modbydelige, hvide kittelbærende monstre, men venlige mennesker, der kan hjælpe når man har brug for det

BLIV FRIVILLIG

Som frivillig i Bamsehospitalet og/eller Sund Krop vil du være en uundværlig medspiller i at give børn et tryggere forhold til sundhedsvæsenet. 

På Bamsehospitalet tager vi børnene med til en hospitalssimulation anno 2023, hvor du som frivillig fungerer som facilitatorer for, at børnene kan behandle deres mere eller mindre syge bamser.