Tre stande – én oplevelse

Når man besøger Bamsehospitalet vil man blive taget på en lille tur forbi tre stande. Man kan medtage egen bamse, eller låne en bamse på hospitalet, som efterfølgende skal afleveres tilbage. Efter turen gennem hospitalet, vil barnet få et diplom, en journal og et røntgenbillede med hjem.

Sygeplejersken

Sygeplejersken er den første til at se bamsen, når den kommer på hospitalet. Der skal udfyldes en journal og bamsen skal måles, vejes og lyttes til. Det er vigtigt at finde ud af, hvad der egentlig er sket og hvorfor bamsen skal på hospitalet, så vi kan sikre den korrekte behandling af bamsen.

Røntgenlægen

Vores hospital har altid de nødvendige faciliteter til at tage et røntgenbillede af den syge bamse. På røntgenbillederne kan man se ind i bamsen, og se hvad der er sygt inde i kroppen. Sådan kan vi finde ud af om det vi tror der er galt, også er rigtigt i virkeligheden.

Bamselægen

Bamselægen vil sammen med barnet lægge en plan for behandling af bamsen. Den skal måske sys, have forbinding og plaster på og have medicin i en sprøjte. Det er også vigtigt at slå fast hvad der videre skal ske: Livretter, godnathistorier og kram er vigtige elementer i korrekt bamsebehandling.

Besøg Bamsehospitalet

Vi deltager i åbne arrangementer på biblioteker, messer og temadage, samt lukkede arrangementer på institutioner ligesom nogle lokalafdelinger selv arrangerer bamsehospitaler på hospitaler og ved universitetet.

oktober 2021

man tirs ons tors fre lør søn
1
  • Nationalweekend for frivilige
2
  • Nationalweekend for frivilige
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
  • Infoaften i Bamsehospitalet® Odense
13
14
15
  • Sund Krop på Panum
  • Bamsehospitalet på Vesterbro Brandstation
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Få besøg af Bamsehospitalet

Kontakt endeligt den nærmeste lokalafdeling, hvis i er interesserede i at få besøg af Bamsehospitalet. Det er som udgangspunkt er gratis at få besøg af Bamsehospitalet, dog kan der være transportudgifter, som forventes dækkede, hvis vi skal udenfor cykelafstand.

Aalborg: bamsehospitalet-aalborg@imcc.dk
Aarhus: bamsehospitalet-aarhus@imcc.dk
Esbjerg: bamsehospitalet-esbjerg@imcc.dk
Holstebro: bamsehospitalet-holstebro@imcc.dk
København: bamsehospitalet-kbh@imcc.dk
Odense: bamsehospitalet-odense@imcc.dk
Nationalt: bamsehospitalet@imcc.dk